Ca 40% af Danmarks befolkning er bekymrede for besøget hos tandlægen. For nogle betyder det, at de ikke går regelmæssigt til tandlægen, mens det for andre betyder, at de ikke kommer til tandlægen før smerten bliver for stor.

Er du en af dem, der er utryg ved at gå til tandlægen, kan du hente en app, som kan hjælpe dig med at blive din tandlægeskræk kvit.

Du kan læse mere om tandlægeskræk og lære af andres erfaringer om at komme igennem sin tandlægeskræk her slutmedtandlægeskræk.dk og samtidig teste din tandlægeskræk.

På vores klinik gør vi alt for at give dig en god oplevelse. Derfor er det vigtigt for os at vide, hvordan du har det, når du kommer til tandlægen. Når du møder på klinikken, har du mulighed for at udfylde et spørgeskema, som hjælper os til at forstå dine behov endnu bedre.

Vi har stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk. Sammen med dig, lægger vi en plan for din behandling i et passende tempo. For os er det altafgørende, at du føler dig tryg – det skal være en god oplevelse at gå til tandlæge.